Home » Over ons

Over ons

Al meer dan 25 jaar is Reparatiebedrijf de Vries het adres voor het repareren van auto’s, landbouwvoertuigen, machines en schrootmachines. Opgericht uit de gezamenlijke passie van vader en zoon de Vries voor het repareren van motoren en andere mechanische producten, is het bedrijf uitgegroeid tot een allround reparatiebedrijf. Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt en dat plezier zie je terug in het resultaat!

Het bedrijf is begonnen bij Hendrik de Vries en zijn zoon Alfred. In de schuur van het ouderlijk huis klusten ze samen aan auto’s naast hun voltijdbanen. Het was al snel een succes en Alfred en zijn vader stopten met hun baan en gingen vol voor de groei van Reparatiebedrijf de Vries. Uiteindelijk is Alfreds vader gestopt en is het bedrijf onder leiding van Alfred door blijven groeien.

Waar we begonnen in die oude varkensschuur, zijn we inmiddels verhuisd naar een moderne, grote werkplaats voorzien van moderne apparatuur. En naast Alfred staat er nu een team van vakkundig personeel voor onze klanten klaar! Een van die personeelsleden is zijn vrouw Petra, die ook haar baan opgaf voor het Reparatiebedrijf.
Dit bedrijf is ons lust en leven, we worden gelukkig van het werk en de klanten!

Ons team

Petra

Eigenaar

Alfred

Eigenaar

Luc

Monteur

Jacob

Monteur

Rutger

Monteur